Boktips: Synda av Sylvia Day



SYNDA ÄR SKRIVEN av den fantastiska Kalifornien-födda Sylvia Day. Den här boken hör ju egentligen inte till genren fantasy, men den utspelar sig i underbar 1800-tals miljö och känns ändå sådär härligt mystisk, spännande och förbjuden. Sylvia Day skriver inom genren Romance, ett berättande som jag ännu inte har så mycket erfarenhet av, men jag tänkte att jag resencerar den här ändå eftersom att jag tyckte att den var så pass bra!

HANDLING

Jessica Tarley är en modig och modern lady i det tidiga 1800-talets England. En mättad sommarnatt, bara timmar före hennes eget bröllop, bevittnar hon av en tillfällighet hur den skandalöse Alistair Caulfield säljer sin kropp för pengar. 

När Jessica efter sju passionslösa äktenskapsår och som nybliven änka stiger ombord på Alistair Caulfields skepp för en resa över Atlanten blir det början till en både märklig och mäktig relation.

DEN HÄR BOKEN tar dig iväg till en annan plats, till ett liv bland slott, herrgårdar, stora skepp och prukande lustgårdar. Sylvia beskriver omgivningarna på ett väldigt målande sätt och man kan enkelt se det vackra landskapet och de gamla byggnaderna framför sig.

Jessica och Alistair's kärlekhistoria är både romantisk och oerhört passionerad. Sexscenerna är vackert beskrivna, med en bra blandning av hetta men även känslor och kärlek. Bra story kring alla karaktärer och det var mycket svårt att lägga ifrån sig boken!

 

Synda rekommenderas åt 18+ då det är romance och alltså innehåller en hel del sexscener. Ni kan klicka hem den för 49 kr HÄR.




 

Kommentera här: