Boktips: Harry Potter: Page to Screen

Som utlovat kommer här en recension av den fantastiska boken Harry Potter: Page to Screen skriven av Bob McCabe.



Som ni ser är denna bok helt enorm! Hela 33x24 cm mäter den och är 528, tjocka, sidor lång.

HARRY POTTER: PAGE TO SCREEN är till för er, som precis som jag, är galna i film och nyfikna på hur det egentligen går till bakom kulisserna av en stor produktion.  Boken berättar från början till slut om hur det gick till när Harry Potter gick från att vara en fiktiv karaktär i en bok till att bli allas vår Harry på bioduken. Man får följa Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint från deras första casting-dag till den allra sista dagen på inspelningsplatsen 10 år senare.


Hela boken är fylld av stora vackra bilder, väldigt många från inspelningarna, och roliga citat och berättelser från hela castet. En helt fantastisk bok som jag rekommenderar alla Harry Potter-fans där ute att klicka hem och njuta av! Ni hittar den för 520 kr på Adlibris.
Om ni tycker att priset låter lite väl saftigt så kan jag lugna er med att säga att boken verkligen är vär det. Du får hundratals vackra bilder tryckta på tjockt papper, en stor insikt i hur det går till bakom en filmproduktion (så spännande med allt från masker, inspelnings-locations, rekvisita, flygande kvastar mm.) och den kommer garanterat att hålla hela livet.

Nedan kan ni se lite bilder som jag fotat ur boken
 
 

Kommentarer:

1 Vaiho~:

Kul! :D

Kommentera här: